Her er racer-mobilene!

McLaren Mercedes finnes nå i mobilformat.

Mobiloperatøren Vodafone er stolt sponsor av McLaren Mercedes, og har i anledning årets Formel-1-løp laget spesialutgaver av Sharp GX29, Sharp 770SH og Samsung SGH-Z720M.

LES OGSÅ:

Telefonene dekker alle prisklasser, så her burde det være noe for alle. I følge en pressemelding fra Vodafone skal de nye mobilene være stappet med videoklipp og bilder av McLaren Mercedes, i tillegg til spesialutviklede ringetoner og et bilspill.

Alle gode ting er tre.

Sharp GX29 er en kamskjellsmobil med QVGA-oppløsning og et kamera på 1,3 megapiksler.

Sharp 770SH er litt tøffere med 3G og støtte for videosamtaler, i tillegg til QVGA-oppløsning og kamera på 1,3 megapiksler. Også denne mobilen kommer i kamskjellformat.

Den feteste raceren av dem alle er Samsung SGH-Z720M med et kamera på 3 megapiksler og autofokus. Telefonen har også støtte for HSDPA.

Super-3G.

HSDPA står for High-Speed Downlink Packet Access og er en superrask versjon av 3G. Dette gjør mobiltelefonen egnet til tjenester som mobil-TV og nedlasting av musikk og videoklipp.

Dessverre er ikke HSDPA tilgjengelig her hjemme, og ikke har Vodafone nett her heller, så mobiltelefonene fungerer dessverre ikke her i det kalde nord.

Vodafone er full av fine ord i pressemeldingen, men noen pris på telefonene har de ikke oppgitt.

Kilde: mobileburn