Foto: tokyoflash.com/
Foto: tokyoflash.com/Vis mer

Her er de nye pimp-klokkene

Kast fjollexen du kjøpte i syden, for nå skal armen styles med LED-lys og bingo-spill som kun de innvidde forstår.

Er du på jakt etter spesielle klokker er den japanske nettbutikken Tokyoflash omtrent som en skattkiste å regne. For ikke bare er utvalget stort, de leverer kjapt som f. også, regn med 5 dager fra Tokyo til ditt lokale postkontor. Ja - norske nettbutikker har fortsatt mye å lære…

LES OGSÅ:

De kuleste basismodellene finner du i denne store bildespesialen, men nå har altså de japanske ingeniørene klekket ut to nye superklokker – for deg som virkelig vil skille deg på neste nerdetreff.

Trykk på de små bildene til venstre for STORE bilder av de nye modellene!

Pimp: Jive Turkey.

Navnet Pimp er alene nok til å gi hip-hop-wannebees landet rundt frysninger av den gode sorten, og denne klokka spås derfor å bli høstens toppmodell.

I god psykedelisk stil skal LED-lysene også være synlig i dagslys, men det er selvsagt når mørket senker seg at du blir konge med denne klokka. Hver eneste gang noen spør hva klokka er vil du nemlig lyse opp hele bardisken.

Ganske genialt med andre ord.

Omregnet til norske kroner er prisen cirka 1000 kroner, i tillegg kommer 25% moms og spedisjonsgebyr – alt i alt havner du altså på ca 1300 kroner.

Bingo!

Innkjøpsprisen på bingo-klokken, ja du leste riktig, er på lusne 450 kroner – og selv om moms og gebyr også her kommer i tillegg, blir du tross alt kongen på ditt lokale kjøpesenter når pensjonistene kastes ut av nærmeste bingo-lokale.

Artikkelen fortsetter under annonsen

At klokken ikke har noe som helst med bingo å gjøre, tja; det trenger du ikke å si før du har tatt betalt for å la dem spille litt på venstrearmen din.

Trykk på de små bildene lenger opp på siden til venstre for STORE bilder av de nye modellene!

Kilde: Tokyoflash