Her er Armani-mobilen

Samsung lager luksustelefon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var selvfølgelig bare et spørsmål om tid før Armani fulgte i fotsporene til Versace, Prada og Dolce & Gabbana og lanserte sin egen mobiltelefon. Den italienske motekongen har valgt Samsung som samarbeidspartner og presenterte sitt nye underverk under Milan Fashion Week.

LES OGSÅ:

Mobilen har ikke vært noen hemmelighet. Snikfotografier og spesifikasjoner har for lengst hatt sin seiersgang på nettet, men nå er den altså offisielt lansert.

Nykommeren minner om Prada-telefonen av utseende, men er mer kompakt. Faktisk er den ikke stort større enn et kredittkort, og med en tykkelse på bare 10.5 millimeter burde den gli elegant ned i den nyinnkjøpte Armani-buksa di.

Stor skjerm.

Design står selvfølgelig i høysetet og rosinen i pølsa er den trykkfølsomme skjermen på 2,6 tommer som kan skilte med QVGA-oppløsning (320 x 240 piksler).

Takket være kameraet på 3 megapiksler burde det være mulig å knipse gode bilder. En musikkspiller er også på plass sammen med støtte for minnekort av typen microSD.

Formatene som støttes inkluderer blant annet H.263, AAC+/MP3/WMA, MPEG4, AAC, e-AAC+. Musikken kan sendes til trådløst til et hodesett med blåtann.

Under panseret finner du også trippelbånd-støtte og EDGE, men 3G er utelatt.

Med på kjøpet får du et spesialdesignet Giorgio Armani-læretui.

Motetelefonen sendes ut på markedet i desember og vil bli å finne i de store Armani-butikkene og utvalgte mobilbutikker.

Prisen er satt høyt for å gjøre telefonen eklsusiv. Regn med å måtte betale rundt 6400 kroner.

Kilder: BornRich, Mobil.se