Håndsopprekking

SMS Development Limited har gjort det alle har ventet på, og lagt en mobiltelefon inn i et armbåndsur. Hmm? Det er ikke alle som har ventet på det? Jaja.

Hvis du har drømt om å løfte venstre- eller høyrehånda i salutt når mobiltelefonen ringer, er ventetida over.

LES OGSÅ:

Vi er litt overrasket over at det er australierne som har vunnet rotteracet om å utvikle verdens minste armbåndsurtelefon, men med kenguruer som æresgjester ved store nasjonale idrettsarrangement og boomeranger susende rundt hodene på øldrikkende turister på alle utestedene, er det kanskje ikke rart at uvanlige og utfordrende idéer oppstår i hodene på australske ingeniører.

Liten.

M300 er det ganske ordinære navnet på denne trippelbånd-telefonen (900/1800/1900), som har de strategiske målene 43x56x14.8 millimeter. Omtrent som andre armbåndsur, med andre ord.

Til tross for størrelsen har produsenten funnet plass til et display på 0.9 tommer med 65 000 farger, mens funksjonaliteten begrenser seg til telefonsamtaler og SMS-meldinger. Blåtann-headset sørger for at du slipper å stå med hånda inntil øret mens du snakker - et sikkert tegn i de fleste vestlige samfunn på at du har mistet jobben, kona og huset, og at du egentlig trenger hjelp fra kyndig helsepersonell - men det er litt vanskelig å se hvordan en skal skrive tekstmeldinger.

SMS?

Telefonen, som kommer i fargene rød, sølv og svart, har riktignok et høyttalerbasert grensesnitt som skal gjøre navigeringen enklere, men om det er slik at en kan snakke inn tekstmeldinger går ikke fram av nettstedet til SMS Development Limited. I så fall foreslår vi at du legger igjen beskjed på telefonsvareren hvis du har noe å si.

Artikkelen fortsetter under annonsen

M300 har taletid på 80 minutter og standby-tid på 70 timer. Pris og tilgjengelighet er ikke kjent.