Hairmax Lasercomb er hårete

Hodebunnen kan være toppen av lykke.

En dag er det slutt. Ikke på livet, nødvendigvis, men på den flotte gressmatta du har liggende på toppen av hodet. Det eneste du kan farge grønt da, blir håret under armene.

LES OGSÅ:

Og tro du oss: Ingen ønsker å se deg med håret under armene gredd opp på hodet. Den eneste som slipper unna med den looken er Donald Trump, og han er rik. Rike folk kan gjøre hva de vil.

Alle gode ting er tre?

Foreløpig har hårtap hovedsakelig kunnet bekjempes ved hjelp av kirurgi eller reseptbelagt medisin. Hairmax Lasercomb skal være det tredje alternativet.

Det er rett og slett en kam som sender ut laserstråler med beskjeden styrke. Disse strålene skal stimulere hodebunnen så kraftig at den orker produsere hår igjen, i tillegg til å gi gode vekstvilkår for og fylde til de hårstråene som fortsatt klamrer seg fast til skalpen. Tapre hårstråene.

FDA-godkjent - men hva så?

Lasercomb har nylig blitt godkjent av den beryktede Food and Drug Administration i USA, noe som har ført til en oppblomstring av omtale for produsenten, Hairmax. Det er dog viktig å være klar over at FDA ikke sier om produktet faktisk har den effekten som loves, bare om produktet er sikkert og at du ikke sender halve hodebunnen til kirkegården når du trykk på på-knappen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

En kjapp kikk på de få brukerkommentarene på Amazons amerikanske nettsider kan tyde på at produktet har en effekt, men stort sett bare på de hårene som allerede har røtter.

Hentesveising.

Det betyr med andre ord at hvis du har godt framskreden hentesveis, så kan det godt være at hentesveisen blir liggende der den er (med unntak av når du beveger deg ut i sterk kuling). Har du derimot en del hårtuster igjen, men merker at det begynner å bli færre av dem, kan dette være kammen som gjør at du kan følge hårmoten en stund til.

Kammen koster rundt 3400 kroner.