Gotive ler av mobiltelefonen din

SQ31 er en stor og klumpete PDA med bein i nesa.

Hvis du tar med den nye, rådyre mobiltelefonen din på en ekstremt fuktig bytur ber du om trøbbel. Har du en jobb som innebærer mye utendørs arbeid er det også en viss fare for at du dreper telefonen i tide og utide.

LES OGSÅ:

Tøff telefon.

Heldigvis finnes det opp til flere mobiler der ute som tåler litt mer enn andre. Blant annet dette oransje og relativt store monsteret fra Gotive, som er en PDA pakket inn i et vann- og støtsikkert materiale. Dette gjør at den tåler å bli mistet i bakken og slengt i søla uten å ta skade.

PDA-en er utstyrt med en stor og trykkfølsom skjerm som du kan kontrollere ved hjelp av en stylus. Windows Mobile er på plass, og det samme er en prosessor av typen Intel Xscale PXA270. Videre kan telefonen skryte av blant annet 128MB RAM, WLAN og VoIP. En integrert strekkode-leser gjør det dessuten mulig å hente informasjon om produkter.

Telefonen er først og fremst ment til industrielle formål, men alle som er litt klumsete av seg vil nok sette pris på at den ikke blir ødelagt selv om du mister den i asfalten.

Emosjonell.

Pris, tilgjengelighet og øvrige spesifikasjoner er ikke kjent. Det vi vet er at selskapet har lagt til noe de kaller "emotional value", hva nå enn det betyr.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: aving