Gold RC1 er laget av rent gull

Gold RC1 er laget av rent gull

Koster 300.000 kroner.

Publisert

Den danske produsenten Lantic Systems, kjent for sine helintegrerte underholdningsssystemer for hus og båter, har designet en fjernkontroll i rent gull.

Fjernkontrollen er basert på den gamle modellen RC1, men med en prislapp på vanvittige 300.000 kroner har den en helt annen målgruppe. Lantic tar nok ikke veldig feil når de sier at den sannsynligvis er den dyreste fjernkontrollen i verden, og denne tittelen alene vil nok få millionærene til å sperre opp øynene.

Styr hele huset.

Det er egentlig ikke grenser for alt du kan bruke den runde fjernkontrollen til, vel og merke hvis hele huset består av produkter fra Lantic. Den gir deg kontroll over TVen, videospilleren, DVD-spilleren, CD-spilleren, e-posten, alarmsystemet, lyssettingen, gardinene og mye, mye mer.

Danskene tok med seg fjernkontrollen til marinemessen METS 2007 i Amsterdam, og der tiltrakk den seg såpass mye oppmerksomhet at de første bestillingene allerede er i boks.

Fjernkontrollen vil sendes ut i løpet av desember.

Kilde: earthtimes

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer