Kompakt og nett mediaspiller fra Philps.  Foto: Engadget
Kompakt og nett mediaspiller fra Philps. Foto: Engadget Vis mer

GoGear Ariaz

Pen mediapiller fra Philips med forbedret lydteknologi.

Philips har avslørt sin nye GoGear Ariaz mediaspiller (PMP), en nykommer som ifølge Philips skal være rustet med betydelig bedre lydkvalitet sammenlignet med standard mediespillere.

LES OGSÅ:

Lydforbedringen skal skyldes bruk av "FullSound-teknologi", og denne skal blant annet sørge for bedre dynamikk, bass, diskant og stereobilde.

Liten og nett.

Ariaz skal også være kompakt og lett, med målene 66mm x 43mm x 12mm, og har en 2 tommers full fargeskjerm for visning av videoer, albumbilder og spilleinformasjon under musikkavspilling.

Det følger også med et par lydisolererende øretelefoner som skal stenge all annen støy ute mens du nyter musikken.

Menyscrolling.

Menyen styres ved hjelp av en trykkfølsom skjerm i tillegg til at den har en scrollemeny på høyresiden som skal gjøre det raskt å bla gjennom menyen.

En kjekk funksjon er at du kan laste ned filmer dirkete fra nettet ved hjelp av PC, uten å bekymre deg for å konvertere under overføringen. Spilleren kommer nemlig med en programvare som automatisk vil tilpasse filene til den 2 tommers store skjermen.

Innebygd mikrofon.

GoGear Ariaz støtter de kjente filformatene MP3, WMA, MPEG4 video, og er videre utstyrt med radio, og du kan gjøre tale – og lydinnspilling ved hjelp av den innebygde mikrofonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spilleren vil være tilgjengelig med 4, 8 og 16 GB lagrinsplass fra april til henholdsvis 79 euro (ca kr 700), 99 euro (ca kr 900) og 129 euro. (ca kr 1100).

Kilde: ubergizmo.com