Gifteklar, men nervøs?

Ikke noe problem: Nå kan du fri med video og bilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Planlegger du å fri til din bedre halvdel, men er usikker på hvordan du skal gjøre det slik at du slipper å høre i årevis etterpå hvor dårlig frieriet ditt var?

LES OGSÅ:

Da er kanskje dette noe for deg.

Euricase er ikke en ordinær boks til gifteringen. På innsiden finner du en integrert 2-tommers LCD-skjerm og nok minne til å lagre 500 bilder eller 60 minutter med video.

Skjermen henger fast i lokket, og når det åpnes starter video- eller bildefremvisningen. Siden boksen har høyttaler kan du spille inn en beskjed også, dersom du ønsker det.

Som om ikke dette var klissete nok har boksen flere lys som skinner ned på ringen. I tillegg er både alarm- og kalenderfunksjon er på plass slik at du kan lagre dato for bryllupet og bursdagen til din tilkommende.

I praksis kan du ta hva det skal være fra videoarkivet på PCen og vise det frem til din potensielle ektefelle når du går ned på kne. Bare pass på at du ikke overfører feil fil, det kan fort bli veldig pinlig. Lite flatterende bilder fra siste jobbtur er nok heller ikke strategisk å vise frem dersom du håper på et ja.

Euricase koster 200 dollar, altså rundt 1.100 kroner.

Flere superkule saker får du her!

Kilde: euricase