Gateway One ypper på Apple

Gateway One ypper på Apple

Ny designPC klar for verden.

Publisert

PC-produsenten Gateway har lansert en designmaskin som går rett i strupen på Apples iMac. GateWay One består av en 19-tommers skjerm med glinsende, svarte kanter og en dybde på 9 centimeter.

Du kan henge PCen på veggen eller la den stå og trone på arbeidspulten. For å unngå ledningrot plugges Ethernet-, USB- og AV-kabler til et eget adapter.

Blåtann, kortleser og WiFi er integrert i maskinen, og på fremsiden finner du et webkamera på 1,3 megapiksler som lar deg kjøre videosamtaler over for eksempel MSN eller Skype.

DVD-spilleren er plassert på siden, men mange vil nok etterlyse støtte for Blu-ray eller HD-DVD. Gateway hevder det er enkelt å åpne maskinen for å bytte ut harddisk og minne.

Tre forskjellige modeller vil bli tilgjengelig og den beste har en Core 2 Duo prosessor på 2 GHz, minne på 3 GB og en harddisk på 500 GB. Skjermkortet er av typen Mobility Radeon HD 2600. Prisen på denne kraftkaren vil ligge på rundt 10.000 kroner eklsusive avgifter.

Serien vil sendes ut på markedet sent i oktober.

Kilde: electronista

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer