Gåtefull

Tokyo Flash fortsetter med å selge klokker som angivelig viser tida.

Går tida framover eller baklengs? Rundt i ring? Litt til høyre før den tar en avstikker opp en smal bakgate?

LES OGSÅ:

Vi trodde vi visste svaret, helt til Tokyo Flash lanserte enda en klokka som gjør spørsmålet "Hvor lenge er det igjen til kampen begynner?" til et like eksistensielt spørsmål som summen av Nietzsches samlede verker.

Einstein. Hjelp meg.

JLr7 er det fengende navnet på dette tilsynelatende uforståelige armbåndet i børsta stål, med kryptiske symboler på overflaten.

Det finnes tolv lys for hver time. Så langt er alt greit. Legg til tre lys for kvart over, halv, og kvart på, og fjorten lys for alt innimellom, så forstår du at ting begynner å bli smått komplisert.

Skjema viser vei.

I stedet for at vi bruker masse uforståelige fremmedord for å forklare hvordan du kan finne ut når du skal stå opp om morgenen, kan du klikke på bildene til venstre for å få en relativt forståelig plansje som viser hva som er hvor.

Hvis du absolutt ikke ønsker å bli kvitt nerdestempelet noen planta i panna på deg da du var 13, kan du holde inne den ene knappen som finnes på klokka for å sette i gang en animasjonssekvens som ikke står tilbake for noe av det julejuggelet som akkurat nå pryder flere norske altaner og balkonger i grisgrendte strøk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

JLr7 vil også late som om den ikke fungerer mellom klokka seks på kvelden og midnatt, sannsynligvis bare for å imitere og gjør narr av hvordan du føler deg etter en langs søvn på jobb.

Klokka koster 9800 yen. Det høres mye ut, men er bare 516 kroner.