Fullstendig Unique

I ene hjørnet: En abonnementsmobil til 1 krone. I det andre hjørnet: Goldvish sin Piece Unique. «David mot Goliat» er ikke i nærheten av å være dekkende for å beskrive forskjellen.

Det er i grunnen en enkel idé: Ettersom alle de vanvittige million-dingsene som kommer ut i hovedsak er kledd i platina, gull eller diamanter, så kan du fint få taket til å løfte seg hvis du lager en mobiltelefon av platina, gull og diamanter.

LES OGSÅ:

Urmakeri.

Det er nettopp det sveitsiske Goldvish har gjort med sin Piece Unique-telefon. Den er designet av urmaker Emmanuel Gueit, som skal ha hentet inspirasjon fra Australias fremste bidrag til våpenhistorien, boomerangen.

Mobilen er hovedsakelig kledd i 18-karat hvitt gull, i tillegg til å være dandert med 120 karat(!) med diamanter.

Billige spesifikasjoner.

Spesifikasjonene er på ingen måte verdt åtte millioner kroner, men du får i det minste Edge, 2GB minne, MP3-spiller, radio og USB-tilkobling. Og muligheten til å kaste telefonen fra deg på fest, før den lander i hånda di igjen etter å ha seilt en runde rundt naboens svømmebasseng. Tror vi. Er det ikke det boomeranger gjør?

Hvis du likevel føler at så mange millioner er litt for mye for noe du uansett kommer til å glemme igjen i limousinen, kan du kanskje ta en titt på Goldvish sin billigserie, Illusion.

Den begynner på 160 000 kroner, en sum de aller fleste av oss har liggende under puta.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: New Launches

Les om flere utrolige dingser her!