Fujitsu F703i er glad i vann

Et imponerende stykke mobil-arbeid.

Vi har stort sett tenkt på vannsikre mobiler som en gimmick, noe du kan leke med i badebassenget i hagen på sommeren for å imponere venner og bekjente. Så tok vi en kikk på en av polene. Det så jo ikke så bra ut. Så tok vi en kikk på den andre polen. Det så vel heller ikke så bra ut.

LES OGSÅ:

Da gikk det opp for oss at vi kommer til å leve under vann om noen år, og hva skal da skje med mobiltelefonen som vi er minst like avhengig som luft og, eh, vann?

Har ikke vannskrekk.

Fujitsu F703i er det som kommer til å skje.

Denne syltynne kamskjellmobilen på 17.9 millimeter med lekre, blanke overflater er så vanntett at den kan ligge én meter under vann i en halvtime, og fortsatt fungere som om ingenting hadde skjedd.

Den japanske mobil- og elektronikkprodusenten har brukt hele tre år på å utvikle telefonen, som du altså kan holde under vannkrana på badet for å gi den en morgenvask uten at den trygler om nåde - eller blir en garantisak for kranglevorne mobilprodusenter.

To kamera.

F703i har ellers en 2.2-tommers QVGA-skjerm, 1.3-megapiksel-kamera på utsiden og et 0.1(!)-megapiksel-kamera på innsiden for videotelefoni, i tillegg til støtte for microSD-minnekort.

Telefonen veier 109 gram, og er tilgjengelig i snøhvit, blomsterrosa og lampesvart. Hmm. Ikke en gang fargene i Japan er som i resten av verden.

F703i slippes i Japan neste måned.

Kilde: Mobile Whack og iTech News Net