Framover til fortiden

Det er ikke bare-bare å slette tekstmeldinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Var den meldingen du fikk fra dama på jobb litt for vennlig? Så vennlig at samboeren nektet deg Grandiosa hele helga, i tillegg til å låse fjernkontrollen inne i safen?

LES OGSÅ:

Du skulle ha slettet den. Men, sannelig, du ville ikke nødvendigvis vært trygg da heller.

Ikke borte.

Denne SIM-kortleseren fra de paranoides favorittnettsted, brickhousesecurity.com, er i stand til å hente fram tekstmeldinger som du var sikker på var borte.

På samme måte som en fil du sletter på PCen ved å tømme søppelbøtta er enkel å hente tilbake igjen hvis du har den rette programvaren, er tekstmeldinger som er slettet fra SIM-kortet enkle å hente fram igjen med denne kortleseren. Dette forutsetter at SMSen ikke allerede er overskrevet av en annen tekstmelding, og at den som bruker kortleseren vet forskjellen på av og på-knappen på PCen.

Foreldrekontroll.

USB-enheten kobles nemlig rett i datamaskinen, og når den står i porten kan du gjøre alt fra å scanne SIM-kortet etter uønskede kjærlighetserklæringer til han du trodde du kunne stole på, til å gjøre mindre tvilsomme ting som å redigere eller ta backup av adresselista - vel å merke hvis du har nummerne lagret på SIM-kortet.

Produktet markedesføres først og fremst til foreldre som ikke stoler på ungene sine, og som vil finne ut nøyaktig hvor mange øst-europeiske narkotikakartell 15-åringen i huset er involvert med.

Prisen er nesten like høy som prisen du betaler for å kjøre 95 i 90-sonen, som vil si 149 dollar - eller rundt 780 kroner uten frakt og moms.

Sjekk videoen under for en demonstrasjon av hvordan SIM-kortleseren fungerer i praksis.

Kilde: OhGizmo!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!