Framover til fortiden

Det er ikke bare-bare å slette tekstmeldinger.

Var den meldingen du fikk fra dama på jobb litt for vennlig? Så vennlig at samboeren nektet deg Grandiosa hele helga, i tillegg til å låse fjernkontrollen inne i safen?

LES OGSÅ:

Du skulle ha slettet den. Men, sannelig, du ville ikke nødvendigvis vært trygg da heller.

Ikke borte.

Denne SIM-kortleseren fra de paranoides favorittnettsted, brickhousesecurity.com, er i stand til å hente fram tekstmeldinger som du var sikker på var borte.

På samme måte som en fil du sletter på PCen ved å tømme søppelbøtta er enkel å hente tilbake igjen hvis du har den rette programvaren, er tekstmeldinger som er slettet fra SIM-kortet enkle å hente fram igjen med denne kortleseren. Dette forutsetter at SMSen ikke allerede er overskrevet av en annen tekstmelding, og at den som bruker kortleseren vet forskjellen på av og på-knappen på PCen.

Foreldrekontroll.

USB-enheten kobles nemlig rett i datamaskinen, og når den står i porten kan du gjøre alt fra å scanne SIM-kortet etter uønskede kjærlighetserklæringer til han du trodde du kunne stole på, til å gjøre mindre tvilsomme ting som å redigere eller ta backup av adresselista - vel å merke hvis du har nummerne lagret på SIM-kortet.

Produktet markedesføres først og fremst til foreldre som ikke stoler på ungene sine, og som vil finne ut nøyaktig hvor mange øst-europeiske narkotikakartell 15-åringen i huset er involvert med.

Prisen er nesten like høy som prisen du betaler for å kjøre 95 i 90-sonen, som vil si 149 dollar - eller rundt 780 kroner uten frakt og moms.

Sjekk videoen under for en demonstrasjon av hvordan SIM-kortleseren fungerer i praksis.

Kilde: OhGizmo!