Fotballen er rund (og firkanta)

Forutsatt at du ikke holder med noen av storlagene, kan du nå få logoen til Laget Ditt på Fujitsu Siemens laptop-serie.

Ikke for å støte noen, men hvis du ikke er Liverpool-fan kan du ta gift på at du holder med et taperlag som har stygge cheerleadere, en bamse som maskot, en manager en skulle tro var ansatt i Vatikanet som profesjonell sutrepave, og som spiller "Life Is Life" av Opus i pausen.

LES OGSÅ:

Som sagt: Ikke for å støte noen.

Logosentrisk.

Fujitsu ser heller ikke ut til å ville støte noen med sin nye fotball-logo-dekorerte laptop-serie. Enn så lenge leveres FS Amilo Pi-maskinene med logoene til Aston Villa, Celtic, Everton og Tottenham. Et pussig utvalg, vil diplomatiske stemmer kanskje si, mens andre vil si som sant er: Er de helt på jordet, eller?!

Slapp av. Det kommer flere logo-maskiner etter hvert. I 2006 vil det nemlig være kommersielt selvmord å ikke levere bærbare maskiner med Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona eller Bayern München på. Det vil si, det siste er vi usikre på, men ellers har vi rett.

Specs.

Spesifikasjonene til FS Amilo Pi 1536-serien er omtrent som følger: 15.4" skjerm, 1280x800 pikslers oppløsning, ATI Mobility Radeon X1400 GPU med 128MB grafikkminne, 1GB RAM, 120GB harddisk (5400RPM SATA), 1.83GHz Core Duo T2400 prosessor - og en flerformats DVD-brenner.

Prisen på maskinene ligger på rundt 12 000 kroner (engelsk pris), og kanskje dukker de opp i Norge med Strømsgodset, Odd og Stabæk-logo.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Reg Hardware