Første Walkman med bluetooth

Hele 36-timers lyttetid fra den lille mediespilleren.

Det sies hele tiden at skillet mellom dedikerte musikkspillere og mobiltelefoner blir mindre og mindre, men ofte virker det som sammenlikningsgrunnlaget er helt på viddene. Greit at mobiltelefonene har begynt å ta igjen kvaliteten på mp3-spillerne vi hadde for et par år siden, men utviklingen skjer jo for begge fronter.

LES OGSÅ:

Nå kommer Sony med sin nye mediespillere kalt NW-A829 (16GB) og NWA828 (8GB).

Liten skjerm.

Mediespilleren støtter MP3, WMA, ATRAC, Sony PCM, AAC og lossless AAC, så vel som MPEG-4. Dette er ikke noe revolusjonerende i seg selv, men når Sony lover oss rundt 36 timer med musikkavspilling eller 10 timer med filmvisning begynner vi å bli imponerte.

Det har i tillegg Bluetooth og støtte for A2DP slik at du kan ha trådløse hodetelefoner for å høre på musikken. Skjermstørrelsen er ikke på mer enn 2,4 tommer med en oppløsning på 320 x 240. Det er allikevel langt over godkjent med tanke på at mediespilleren ikke er bredere enn 9,3 millimeter og bare veier 59 gram.

Som om dette ikke var nok har Walkman-en innebygd, digital støyfjerning, noe mange har ventet på. Den ble nettopp lansert i Japan, men vil nok komme vår vei om ikke så altfor lenge.

Kilde: Engadget