Formel 1 pluss 499 er F500

Samsung F500 ser jo ut som en festlig sak.

Hvis du har vært litt i tvil om verden faktisk går i sirkel eller ikke, og hvis du kanskje har begynt å lure på om ikke all den høytflyvende praten om at historien gjentar seg kanskje har noe for seg likevel - så er Samsungs siste tilskudd til mobiltelefon-treet utvilsomt bevis på det siste.

LES OGSÅ:

Ultra.

F500 er en del av Ultra-mobiltelefon-serien, men ingen vet om serien finner veien til Norge.

La oss likevel sikle ukontrollert over spesifikasjonene et lite øyeblikk.

Telefonen har en meget respektabel skjerm på 2.4 tommer, 2-megapiksel-kamera, 400MB internminne(!), og kan lagre opptil 2GB på et eksterne micro-SD-kort.

Så langt så fint.

Piratjager.

Det som gjør F500 til noe av en formel 1-mobil for det uglesette piratfilmsegmentet, er at den spiller av det forjettede DivX-videoformatet. Den kan naturligvis også ta MPEG-4, H.264 og WMV, så her har du ett stykk fleksibel mobilvideoenhet.

Ettersom mobilens styreflate kan "knekkes" av fra skjermen, kan telefonen legges ned samtidig som skjermen ligger i øyehøyde, slik at du unngår å holde den foran deg på hele turen fra Bergen til London.

Gjentakelse.

Og det med historien? Vel, først forsvant antennene fra mobiltelefonene, og alle pustet lettet ut. Nå er de på vei tilbake igjen - i form av TV-antenner. Denne har innebygget mottaker for det digitale mobilnettet, som forhåpentligvis blir tilgjengelig i Europa en uke eller to før vi går av med pensjon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er ikke overraskende ukjent, men en dag ... en dag.

Kilde: Gizmodo