Foosh er fresh

Tabletter. Det er ikke framtida, det er nåtida.

Det var jo slik det skulle bli. Sulten? Her, ta en pille med karbonadesmørbrødsmak så lenge. Dessert også? Da har vi denne 100 milligrams sjokoladepudding-pillen, eller eventuelt en litt mektigere 150 mg ostekake-variant.

LES OGSÅ:

Og så avslutter du med Foosh, en mint-pastill som inneholder like mye koffein som en hel kopp kaffe - i én pastill. Vi er allerede imponert.

Foosh selges i pakker á 12 stykker, og koster i USA rundt 20 kroner. Hver pastill består av 100 milligram koffein, i tillegg til en god del søtsmak for at det ikke skal føles som du stapper en teskje kaffepulver i gapet. Foosh er også ispedd noen doser ginseng og B-vitamin for et måltid tilpasset knipse-E-generasjonen.

Kick! Buzz!

Pastillene er relativt store, men gir til gjengjeld, ifølge de alltid våkne bloggerne hos Gizmodo, en større buzz enn både energidrikken Red Bull og en vanlig kopp kaffe.

Det høres bra nok ut for oss, rent bortsett fra at pastillene muligens, kanskje, vi vet ikke helt, er ulovlig å importere til Norge.

Vi kan godt teste dem hvis Næringstilsynet ønsker et par prøvekaniner. Vi har ingenting å tape, ikke minst de dagene hvor vi ikke rekker innom nærmeste kaffesjappe før bussen kommer.

Les hele Gizmodos mini-test her.

Artikkelen fortsetter under annonsen