Flr nye mbltlfnr fra Mtrola

Motorola har hatt så stor suksess med RAZR-mobilserien at de sliter med å finne tilbake til vokalene når de nå slipper enda flere telefoner.

Den amerikanske mobilprodusenten satte en slags anorektisk telefonstandard for verdens moteløver da de lanserte sin RAZR V3-telefon for det som i teknologi-år er en evighet siden.

LES OGSÅ:

Motorola var dessuten i overkant inspirert av fjortisenes i overkant økonomiske SMS-språk — selv en alkoholiker med fire i promille, eller Thorvald Stoltenberg uten promille, legger inn flere vokaler enn det finnes i en tekstmelding blant ungdomsskoleelever — og den standarden drar de nesten over i parodien med disse to nye telefonene.

Fra RAZR til RIZR.

Vi aner ikke hva RIZR V3 henspeiler på, for der RAZR var enkel å koble opp mot razor og tynn som et barberblad, er denne telefonen atskillig mer kryptisk.

Spesifikasjonene er derimot alt annet enn kryptisk. Den er quad-band (850/900/1800/1900), hvilket gjør den anvendelig i de fleste land i verden med mobilnett, og har et to megapiksel-kamera, TFT-skjerm (176x220) med 262 000 farger, 20MB minne, minnekort-plass (SD), USB 2.0 og stereo blåtann. Det siste skal vi rope et kollektivt halleluja for, ettersom vi nå for alvor begynner å nærme oss en trådløs hodetelefon-tilværelse.

Telefonen er bare 16 millimeter tykk, et bevis på at Motorola fortsatt har tro på det som kanskje begynner å bli et vel tynnslitt (unnskyld ordspillet) konsept.

Og deretter KRZR.

Hvis RIZR var vanskelig å dekode, er ikke navnet til KRZR Z1 noe enklere å tyde. Dette er definitivt ikke telefoner du forsøker å kjøpe med halskatarr.

Artikkelen fortsetter under annonsen

KRZR Z1 befinner seg i nabolaget til RIZR hva spesifikasjoner angår, med et to megapiksel-kamera, identisk skjerm, quad-band, stereo blåtann, minnekort-plass (micro-SD), i tillegg til en «forbedret adressebok» og en utvidet musikkspiller som takler MIDI-filer, MP3, AAC og AAC+.

Telefonene skal ifølge Motorola være tilgjengelig i «andre halvdel av 2007», noe som kan bety alt fra i går til desember.

Norsk pris og tilgjengelighet er ukjent.

Kilde: Mobiletracker