Firkanta og finurlig

Hvordan løser man egentlig nye Rubiks kube?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Rubiks kube ble lansert tidlig på 80-tallet sirkulerte det i en periode bunker med papirløsninger kopiert på pappas jobb-kopimaskin, fordi ingen orket bruke særlig mye tid på å finne ut av puslespillet selv.

LES OGSÅ:

Og så var det de som bare hogget den i stykker med hammer, og satte den sammen igjen med ensfarga sider etterpå. Disse personene endte opp med å bli tatt for juks med vitnemålet seinere i livet. Nye Rubiks kube ser enda verre ut.

To forandringer.

Observante hoder har allerede lagt merke til at det er to ting som skiller nye Rubik fra gamle Rubik: Sidene er like blanke som badespeilet mitt (på en god dag), og firkantene varierer i størrelse. Begge deler er egnet til å sende haka et lite stykke ned på brystkassen.

Kuben vil koste rundt hundrelappen, og finnes allerede på japanske Amazon-nettbutikken.

Rubik's Mirror Blocks-puslespill lanseres i Japan i løpet av noen få uker, vil koste rundt hundrelappen, og finnes allerede på den japanske Amazon-nettbutikken.

Norge?

Hvor vidt kuben blir tilgjengelig i Norge er uvisst, men designer Hidetoshi Takeji tilbyr seg å sende et eksemplar til fanatiske entusiaster på denne forumtråden.

Sjekk videoen under for en demonstrasjon. Spol forbi de første minuttene - vedkommende som har laget videoen kom ikke på at det er mulig å skru på videokameraet etter at emballasjen er fjernet.

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!