Ferrari-mobilen

Ny sportsmobil fra Motorola.

Motorola avduket nylig sitt mobile fartsalibi: RAZRmaxx V6 Ferrari Challenge Mobile Phone Limited Edition. Ikke bare en veldig tøff mobiltelefon, men sannsynligvis også mobiltelefonen med verdens lengste produktnavn.

LES OGSÅ:

Ferrari har lenge gjort sitt ytterste for å erobre teknologibransjen, og er kanskje mest kjent for sitt samarbeid med Acer. Denne gangen er det altså Motorolas fartsglade kunder som skal sjarmeres.

Ferrari for alle pænga.

Telefonen vil lire av seg lyden av en V8-motor når du skrur den av og på. I tillegg er den spekket med Ferrari-bilder og effekter som røde, bakgrunnsbelyste taster og en gigantisk Ferrari-logo.

En sportsmobil med respekt for seg selv er selvfølgelig lynrask, og Motorolas Ferrari-telefon er utstyrt med HSDPA, en teknologi som også er kjent som super 3G. I tillegg finner du et kamera på to megapiksler, og et VGA-kamera på fremsiden som lar deg bruke telefonen til videosamtaler. Dedikerte musikk-knapper på utsiden er også på plass.

Ferrarimobilen skal være tilgjengelig i butikk 29. januar og prisen vil ligge på rundt 636 dollar, altså nærmere 4000 kroner. Dessverre har vi ikke HSDPA i Norge enda, så du må til utlandet for å få utbytte av telefonen.

Kilde: electronista