Ferrari-klokke med motordeler til salgs

For bilfrelste blir det ikke bedre med klærne på.

For å feire plasseringen i Monaco Grand Prix forrige helg kommer denne Ferrari-klokka til salgs i et svært begrenset opplag på 40 eksemplar.

LES OGSÅ:

Ved siden av den tøffe titanium-klokka får du nemlig fire ventiler fra F1-2000 motoren, i tillegg til et ekthetsbevis fra Ferrari-sjef Jean Todt - på ventilene selvsagt.

Fra vinnerbilen.

Ventilene har nemlig stått i en av Ferraris teambiler fra suksessåret 2000, og hvis du har glemt dine fakta kan vi oppsummere litt:

Ferrari-bilene sopte med seg 10 seiere og med sine 170 poeng totalt vant de også konstruktørmesterskapet.

Førstefører var selvsagt Michael Schumacher, som med det ble Ferraris første mesterskapsvinnende fører på over 20 år, en bedrift han forøvrig gjentok også i 2001, 2002, 2003 og 2004.

Klokka og ventilsettene er til salgs via den offisielle Ferrari-butikkens nettsider, men er du interessert bør du skynde deg - for dette er altså ikke noe du kan kjøpe når jula kommer.

Omregnet til norske kroner er prisen cirka 4.500, noe som kanskje høres dyrt ut, men tro oss: I Ferrari-kretser er dette å anse som gratis og vi tipper derfor at disse klokkene vil bli solide samlerobjekter om noen år.

Klikk her for flere flotte klokkesaker!