Fargeluksus fra Luxiium

Verdens mest...irriterende tastatur?

Luxeed from Luxiium Lighting & Technology ser ut som en rimelig utgave av det mye omtalte Optimus-tastaturet. Hvis du foretrekker datautstyr med tradisjonelt design og uten for mye glitter og stas bør du definitivt ikke lese videre.

LES OGSÅ:

Fargetaster.

Tastaturet er utstyrt med taster som kan lyse i 512 ulike farger. Du kan selv bestemme hvilke farger tastene skal ha. For eksempel kan du gå for ett knallblått tema, eller du kan ha forskjellige farger på alle tastene. Det er mulig å laste ned fargetema fra produsentens hjemmeside, eller du kan kaste bort tid på å lage dine egne.

Musikk-skins er også tilgjengelig, slik at tastene blinker i ulike farger når du spiller musikk. Du kan programmere tastaturet til å bytte farger etter hvilket program som kjøres på PCen, og du kan justere lysstyrken for hver enkelt tast.

Mulighetene er uendelige!

Fargeterapi.

Det koreanske selskapet bak det fargesprakende tastaturet markedsfører det som et antistress-tastatur, men vi kan egentlig ikke tenke oss noe som er mer stressende enn et blinkende tastatur mens vi spiller dataspill.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men vi ville ikke satset på å finne tastaturet i norske butikkhyller med det første.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde: chipchick