Ety8 er trådløse og støydempende

Musikkelskere har grunn til å smile, mens de nikker på hodet.

Den durelyden du hører i begge ørene akkurat nå er enten lyden av dama di som forsøker å fortelle deg for femte gang denne uka at, nei, du kan ikke vaske sokker i oppvaskmaskinen selv om den bruker vann akkurat som vaskemaskinen, eller så er det trikken, rushtrafikken og høylydte fotgjengere som øredøver Beethoves femte eller niende fullstendig.

LES OGSÅ:

Etymotic Research har godt rykte på seg i musikkretser takket være deres ganske dyre, men veldig støydempende øretelefoner, som i tillegg til å nesten fullstendig stenge ute uønsket lyd også låter særdeles bra.

Trådløst.

Problemet med de vanlige modellene er derimot at de har ledninger, og ledninger er dømt til å komme i veien for både deg og andre. Det er ledningenes misjon her på jorda.

Med Ety8 er ledningene borte. Helt borte. Hver av de to øretelefone har en liten blåtann-mottaker som tar imot lyd fra din blåtann-mp3-spiller eller blåtann-mobil, i tillegg til å gi proppene en form som likner litt for mye på øredobber for de mest maskuline samfunnsmedlemmene.

Litt dyrt.

Dette er dermed, ifølge Etymotic Research, verdens første trådløse øretelefoner, som dessuten, fortsatt ifølge samme selskap, reproduserer lyden omtrent slik øret ditt fanger opp lyd. Ettersom Et8 også fyller ut øregangene dine like tett som erta du plomberte øret med da du var fem år vil du ikke plages av hverken trafikk- eller flystøy i nevneverdig grad.

Batteriene som driver blåtann-mottakerne varer mellom sju og ti timer før de må lades, og det er også mulig å styre iPoden din via øretelefonene. Vi tror det kan se ut som du leter etter verdens største samling ørevoks hvis du fikler med dem lenge nok, men hva ofrer en ikke av verdighet i det sosiale rom hvis en bare kan være trådløs?

Prisen på rundt 2400 kroner vil kanskje skremme bort noen, men den vil til gjengjeld appellere til de som fortsatt mener at kvalitet koster.

Kilde: Sci-Fi Blog