eStarling har Wi-Fi

Bilderamme med epost-adresse.

Denne digitale fotoramma fra eStarling kan kobles opp til det trådløse nettet ditt og tildeles en egen epost-adresse. Dermed kan du sende bilder direkte fra mobiltelefonen eller fra en PC hvilket som helst sted i verden.

LES OGSÅ:

Du kan selvfølgelig bestemme hvem som har tillatelse til å sende e-post, slik at du ikke ender opp med mye ugunstig spam og mindre familievennlige bilder.

I tillegg kan ramma konfigureres til å motta RSS-feeds fra blant annet Flickr. Dermed kan du hele tiden oppdateres med bilder av for eksempel rare katter.

Ramma har også støtte for minnekort av typen MMC/SD/CF/MS. Det integrerte minnet er oppgitt til 128 MB, noe som holder til 200 bilder. Skjermen har en størrelse på 7 tommer og en oppløsning på 480 x 234 piksler. Selve ramma er pakket inn i klassisk svart pianolakk.

Problemet med digitale fotorammer er at de fortsatt er altfor dyre, men som med alt annet vil de nok måtte bite i gresset og falle i pris om ikke så altfor lenge. Ramma fra eStarling koster 250 dollar, altså rundt 1500 kroner før skatter og avgifter.

Kilde: thinkgeek