Eraserhead

Plextors Plexeraser gjør det mange trodde CD/DVD-brennere faktisk gjorde da de først kom på markedet: Den ødelegger DVDene dine.

Det er ikke alle som vil at noen skal se dem klokka sju om morgenen, før de har fått kaffen, morgenutgaven av lokalavisa og et par runder med industriell spraymaling i trynet, eller make-up som noen kaller det.

LES OGSÅ:

Det er heller ikke alle som vil at noen skal sjekke ut DVD-samlinga deres innerst i skapet, for ikke å snakke om bedrifter som har liggende såkalte bedriftshemmeligheter, eller nærmere bestemt de ansattes pornonedlasting det siste året - som direktøren mente måtte oppbevares på hans kontor av "sikkerhetsgrunner".

Slett arbeid.

Plextor har tenkt seg litt om, og kommet opp med en løsning som vil slette CDene og DVDene dine for evig og alltid. Ikke en gang fantasipolitiet i CSI vil klare å redde dataene etter at de har vært gjennom en runde med Plexeraser, som bruker seks minutter på å sende alt digitalt innhold til kirkegården.

Den bruker samme teknologi som har vært tilgjengelig i en del tidligere Plextor-modeller, men denne dedikerte løsningen kan være grei å ha stående ved siden av makuleringsmaskinen den dagen ryktene begynner å gå om etterforskning for skattesnusk.

Eller du kan gjøre som Christopher Schau ville gjort: Slenge alle CDene og DVDene i mikrobølgeovnen i kantina, og ødelegge dem for godt i løpet av ti blafrende sekunder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Engadget