Epoq FTFT804 er liten

Men du verden så lett det er å bære rundt på den.

Hvis du har tenkt deg på langtur kan en mediespiller være det perfekte selskapet som får tiden til å gå. Her hjemme er ikke utvalget det helt store enda, men ute i den store verden florerer det av forskjellige PMPer. Sist ut er en superkompakt modell fra Epoq, som er på størrelse med en fyrstikkeske.

LES OGSÅ:

Trykkfølsom.

FTFT804 er utstyrt med en trykkfølsom skjerm på 2.2 tommer med en oppløsning på 220 x 176 piksler. Det integrerte minnet er oppgitt til 1 gigabyte, men du kan utvide med et minnekort av typen miniSD dersom du har behov for mer plass, og det har du nok.

Hvis du blir lei av å høre på musikk eller se videosnutter, kan du fyre opp FM-radioen, se gjennom feriebildene, lese e-bøker, eller du kan spille inn dine egne beskjeder ved hjelp av en diktafon-funksjon. Siden spilleren støtter multi-tasking, kan du snekre sammen et slideshow med (u)passende bakgrunnsmusikk mens du venter på bussen.

Spilleren støtter formatene AVI, MPG, MP4, MP3 og WMA. De bakgrunnsbelyste tastene under skjermen er en lekker detalj som minner oss om Samsung YP-K5.

Dårlig batteritid.

Det største ankepunktet er batteritiden som er oppgitt til 8 timer musikk og knappe tre timer video. Dette er mye dårligere enn hos Cowon D2, og dermed blir du avhengig av å ha strøm tilgjengelig dersom du skal ut på lengre turer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men for øynenes skyld bør du kanskje ikke stirre mer enn et par timer i strekk på en så liten skjerm.

Spilleren har en prislapp på 126 dollar, altså rundt 750 kroner før den norske stat har sagt sitt om saken.

Kilde: firsttoyou