Enøyd banditt

Lekker designmobil med bikinispill. Verdt pengene?

Kunder av Virgin Mobile USA kan snart løpe til butikken og skaffe seg Kyocera Cyclops, en rød og hvit mobiltelefon som visstnok skal gi deg det onde/gode øye.

LES OGSÅ:

Fokus på design.

Det er ikke så mye info å hente om mobilen enda (hele fokuset ligger på øye-tingen), men det vi vet er at den er utstyrt med et kamera på 1.3 megapiksler og kommer forhåndsinstallert med spillet Bikini Beach Party. Sistnevnte høres fristende ut med tanke på temperaturen ute...

En liten skjerm på fremsiden av kamskjellet viser hvem som ringer, klokkeslett og annen nyttig informasjon, mens du har tilgang til en fargeskjerm på innsiden.

Instant Messages.

Cyclops kommer med Virgin Mobile Audio Messaging - et system som lar deg ta opp stemmebeskjeder og sende til andre som har samme muligheten på sine telefoner. Vi ser ikke helt vitsen med dette. Hvorfor ikke bare ringe og legge igjen en beskjed? Eller sende en SMS?

Siden telefonen tilhører en utenlandsk operatør får vi neppe tilgang til den her hjemme, men det er moro å kikke likevel. Norge har ikke det største utvalget av designmobiler, men det begynner å komme seg.

Kyocera Cyclops vil ha en utsalgspris på rundt 650 kroner.

Kilde: electronista