En skikkelig PMP

Har du fortsatt ikke kjøpt deg bærbar mediespiller? Her er enda et alternativ.

Det dukker opp nye portable mediespillere nesten hver eneste dag, og her er sistemann ut fra kinesiske Thomson: PMP2516.

LES OGSÅ:

Som seg hør og bør er lcd-skjermen stor og fin, eller mer spesifikt på 2.5-tommer. Ut i fra bildet ser det ut som deler av skjermen har blitt ofret til fordel for en unødvendig stor Thomson-logo. Ikke helt strategisk synes vi.

Samme gamle visa.

Mediespilleren støtter de fleste vanlige musikk- og videoformater, og i tillegg kan du bruke den til å presentere bildesamlingen din. Ikke noe revolusjonerende her, men heldigvis har den også andre funksjoner:

Det er for eksempel spennende at spilleren støtter TV-ut, slik at du kan koble den til den splitter nye flatskjermen din. Med på kjøpet får du også adressebok og kalender.

Filer kan overføres til og fra spilleren ved hjelp av USB 2.0

Kontrollknappene ser ut til å smelte helt sammen med resten av spilleren, så designet er gjennomført stilrent. Hvitt har jo blitt en slager hos produsenter over hele verden, noe vi godt kan forstå siden det er en farge som ser veldig ren og pen ut.

Minnekapasiteten er ikke så veldig imponerende. Hva holder vel 1 GB til i disse dager? Men siden vi ikke er så drevne i kinesisk kan det godt hende den finnes i andre størrelser også.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent.

Kilde: dapreview