En grå-svart revolusjon

Logitech fikser litt på spillmus-konseptet, og introduserer to nye datamus.

Datamusa er en av de tingene en skulle tro ville holde seg mer eller mindre konstant, men de siste åra har vi vært vitne til en liten eksplosjon - en sånn du ser på nyttårsaften når noen setter fyr på litt for mange raketter samtidig fordi de kasta røyken i bæreposen - av nyvinninger.

LES OGSÅ:

Fram til eksplosjonen ble datamusa stort sett flikket litt på her og polert litt på der, og det var ergonomien som sto i høysetet. Det gjør den forsåvidt fortsatt, men det er gamerne som virkelig nyter godt av Logitechs såkalte revolusjon.

Fram med flagget.

MX Revolution og VX Revolution finner opp scrollhjulet på nytt. MicroGear Precision Scroll Wheel er det ikke akkurat tungerullende navnet de har gitt teknologien, som har støtte for såkalte force feedback-applikasjoner - eller vibrerende tilbakemelding, som en kløne som meg ville oversatt det til.

De legerte scrollhjulene - MX har to, ett på siden og ett på toppen, mens VX har ett - har såpass mye tyngde i seg at de kan snurre fritt i opptil sju sekunder ved hjelp av et lite flikk fra fingeren. Det burde gi bra fleksibilitet når du er midt en kamp om liv og død, eller når du skal scrolle gjennom hundrevis av sider i Word eller Excel.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Med og uten tenner.

Du kan naturligvis også svitsje mellom "frihjulsmodus" og den vanlige trinn-scrollingen som de fleste av oss er vant til når vi scroller opp og ned nettsider, avhengig av programvare, systeminnstillinger og så videre.

MX har en veilendende pris på 849 kroner, mens VX koster 679 kroner. Begge musene er tilgjengelig 25. august.

Kilde: Engadget