Dragon I iPod spyr ikke ild

Men den spyr ut musikk fra iPoden din.

Antallet iPod-docker på markedet akkurat nå overstiger hele verdens folketall med en faktor på ti. Nei? Vel, det føles slik.

LES OGSÅ:

Fremmedelement.

Derfor er det en liten befrielse å stirre Smart Designs Dragon I iPod-dock rett inn i de fire tentakkel-øynene som utgjør høyttalerne, og som gjør at vi får assosiasjoner til Alien-filmene og andre science fiction-epos hvor det ser ut som et gen-eksperiment har gått forferdelig galt.

Hver høyttaler yter 5W, og selv om det er fire av dem skal du ikke forvente verken gromlyd, øresus eller surroundfølelse. Dette er en gimmick - men en original gimmick.

Er du kunstnerisk, eller vil være det, vil du sette pris på at høyttalerarmene kan brettes og bøyes i de fleste tenkelige retninger og former, akkurat som en politiker under valgkampen.

Du også?

Det røde og svarte fargetemaet passer den røde og svarte U2-iPoden perfekt, men hvis du synes Bono er litt for selvhøytidelig og kanskje til og med litt for hyklersk kan du selvfølgelig også sette en svart iPod Video eller Nano i docken uten at motepolitiet dukker opp med ransakingsordre.

Du kan i prinsippet koble til en hvilken som helst mp3-spiller via en stereo minijack-kabel, men vil du nå egentlig legge deg ut med Steve Jobs-kulten?

Snart her.

En liten luke i fronten gir plass til mini-fjernkontrollen som følger med Dragon I, eller du kan bruke luka til å gjemme den samla formuen din der før du reiser på påskeferie. Forbaska aksjemarkedet, altså. Bare møl!

Den lille tentakkel-sjarmøren skal etter planen dukke opp i Europa i april, til en pris av 249 Euro, eller rundt 2000 kroner.

Kilde: Gizmodo