DocuPen RC800 leser og lagrer

Denne pennen skanner ei A4-side på fire sekunder.

DocuPen er en liten skanner kamuflert som en vanlig penn. Enheten er batteridrevet og kan brukes til å skanne hele A4-sider ved å dra den nedover arket. Hastigheten kan komme opp i fire sekunder per side.

LES OGSÅ:

God lagringsplass.

Alt du skanner lagres i det integrert minnet på 8 MB, og trenger du mer plass kan du enkelt utvide med et minnekort av typen microSD.

For å sikre en jevn og nøyaktig skanningsprosess er pennen integrert med teknologier med de flotte navnene Dual-roller guiding system og optical tracking.

Du overfører de skannede dokumentene ved å koble pennen til datamaskinen via USB. Etterpå kan du skrive dem ut, kjøre tekstgjenkjenning, fakse eller sende dem med e-post.

Med på kjøpet får du et program som lar deg redigere dokumentene. Dette inkluderer blant annet beskjæring, rotering, markering, eller du kan legge til kommentarer.

Pennen kommer i to ulike versjoner hvor den ene er i stand til å skanne i farger og følgelig er mye dyrere. Prisen er oppgitt til henholdsvis 2.500 og 2.000 kroner. Det finnes også et KIT til 3000 kroner som blant annet inneholder ekstra minnekort.

Digital penn.

En litt annerledes, men likefullt nyttig løsning er pennen som lagrer alt du skriver. Les vår test av digitalpenn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Pressemelding