DLX Runner er en intelligent sko

Denne skoen fra Adidas lever sitt eget liv.

Adidas er godt i gang med å utvikle motorisert fottøy som skal revolusjonere treningsrutinene våre på godt og vondt. Nå har selskapet lansert Adidas 1 DLX Runner - en oppdatert versjon av den intelligente skoen Adidas 1 som kom for et par år siden.

LES OGSÅ:

En batteridrevet sko.

Det spesielle med skoen er at den er utstyrt med motor, sensor og en mikroprosessor som fungerer som selve hjernen i systemet. Skoen vil tilpasse seg ditt individuelle behov og justere dempingen avhengig av hvilket underlag du løper på, eller hvor fort du beveger deg.

Du kan også manuelt bestemme dempingen ved hjelp av knapper på siden av skoa, og en rekke LED-lys gir deg tilbakemelding om hvilket nivå dempingen ligger på.

DLX Runner er både lettere og penere enn sin forgjenger, og skal også være i stand til å huske innstillingene dine for ulike bevegelsesmønstre.

Manual.

Skoene er forøvrig sannsynligvis de eneste i hele verden som leveres med bruksanvisning. Prisen på herligheten ligger på 288 dollar, altså rundt 1.800 kroner før den norske stat har tatt sin del av kaka. Du kan velge mellom fargene svart og hvit.

Kilder: pocket lint, engadget