Diamonds are forever

Russerne har sørget for en ganske uslåelig mobiltelefonrekord med Diamond Crypto Smartphone.

Vi trodde vi hadde ryggen dekket for en stund da vi nylig omtalte Piece Unique som verdens dyreste mobiltelefon, men rekorder er til for å slås - og det er nettopp det russerne hos JSC Ancort Company har gjort.

LES OGSÅ:

Gullkantet design.

Diamond Crypto Smartphone er designet av en mann som har hatt hendene sine borti så mye gull og glitter at stjernene svermer for ham som en flokk ildfluer en midtsommernatt i Stockholm. Peter Aloisson designer rundt fire telefoner i året for kjentfolk og meget velstående forretningsmenn, men denne telefonen er sannsynligvis bare forbeholdt noen ytterst få av dem.

Den har hele 50 diamanter flettet inn i dekselet, inkludert ti blå diamanter, i tillegg til at deler av den er laget av rosa gull.

Skikkelig smart telefon. En smarttelefon.

Telefonen er likevel ingen dum blondine på innsiden. Den inneholder avansert krypteringsteknologi, som gjør det enklere for rikfolk å vaske penger i Sveits, i tillegg til å være et fint hjelpemiddel for personer som ønsker å dele forretningshemmeligheter med én person - og bare én person.

Med plass til 4000 kontakter kan du virkelig samle telefonnummer på kjendisfestene, og ettersom dette er en smarttelefon får du med Windows CE i samme slengen. Dermed har du tilgang til en drøss med programvare, hvis du i det hele tatt tør bruke en telefon som er så dyr.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mobilen tok åtte måneder å utvikle, som er omtrent samme tida det tok deg å komme gjennom den gratisutgaven av Morgenbladet du plukket opp en gang i fjor høst.

Kilde: BornRich