Det umulige er mulig

Her er digitalkameraet som avslører usynlige elementer, og gjør deg til en mesterdetektiv!

Fujifilms nye kamera skjuler mørke hemmeligheter, eller rettere sagt: Det er i stand til å avsløre mørke hemmeligheter.

LES OGSÅ:

Uansett hvor fornøyd du er med synet ditt, så er det enkelte ting vi mennesker ikke er i stand til oppfatte. Men med Fujifilms spesialversjon av S3 Pro digital SLR, kan du endelig få utløp for Nancy Drew-fetisjen din og fange opp disse usynlige detaljene.

Skadet, men ikke borte.

Du har sikkert sett gjengen i CSI lete frem en mikroskopisk, forkullet papirbit frem fra en peis full av aske (på noen få sekunder), og ut fra den finne ut hvem som drepte bikkja til kona til eksen til svogeren.

Vel, nå kan du gjøre nøyaktig det samme, med verdens første D-SLR-kamera som er i stand til å fange opp skadet tekst, og usynlige elementer som kruttslam og blodflekker.

Fanger UV og IR.

Dette er mulig fordi kameraet er utstyrt med teknologi som tar bilder i de ultrafiolette og infrarøde delene av lysspekteret. Hvis du synes dette høres utenomjordisk ut, er du nok ikke alene. Men dette er altså kjent teknologi som har blitt brukt til å avsløre kjeltringer i mange, mange år.

Fujifilm er ikke beskjedne når de reklamerer for kameraet:
- Teknologien kan brukes til å løse selv de mest komplekse kriminalsaker, skryter produsenten i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Detektivkameraet vil koste rundt 11.100 kroner, og vil foreløpig kun være tilgjengelig i statene. Men så var det dette nettet da, som gjør verden så meget mindre, og ingenting umulig.

Kilde: DPreview