Det sitter i hodet

Datamusa som lar armene dine hvile.

Armene dine henger slapt langs siden på stolen. Det er nok nå. Etter fjorten timer foran skjermen for å fylle ut tippekupongen digitalt for første gang, hvorav tretten gikk med til å fjerne tusjstrekene du først tegnet på skjermen fordi du trodde det var helt nødvendig, er tanken på å bevege datamusa en gang til ikke spesielt behagelig.

LES OGSÅ:

Ikke heng med hodet.

Et asiatisk firma, Actbrise, som kan ha sitt tilholdssted i alt fra Taiwan til Hong Kong, har laget en datamus som virker som en svært god idé, men som kanskje ser litt for billig ut til at vi tror den kan holde ut en maratonsesjon med Counter Strike.

Musa, som består av en skyggelue, en plastslange og en USB-kabel, er egentlig laget for handikappede, men det forhindrer ikke deg eller meg fra å ønske oss en.

Pust og sug.

Du beveger simpelthen markøren på skjermen ved å bevege på hodet. Den 1.8 meter lange plastslangen brukes ikke til promilletesting (det skal du være glad for), men til å utføre museklikk. Blås i slangen for venstre-klikk, sug for høyre-klikk. Verre er det ikke.

Prisen på musa er ikke kjent, men vi vet den er Windows XP og Vista-kompatibel, og at den er like fristende å dele som en tannbørste.

Sjekk video av musa i aksjon her!

Kilde: Plastic Bamboo