Det er ikke tiden det står på

Kjempeklokke for kjempeviktige personer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

New York i ene øyeblikket, Gudbrandsdalen i neste, før en kanskje befinner seg i London. Dette fjærnsynet med sine fjernkontroller og satelittdekodere er virkelig saker, gitt. Noen andre som har prøvd det?

LES OGSÅ:

Hvis du derimot tilhører den priviligerte gruppen mennesker som fysisk befinner seg på disse stedene titt og ofte går du kanskje lei av å stille klokka hver gang flyet lander i en ny tidssone. Sjekk i så fall dette utrolige armbåndsuret.

Seksy.

Som bildet over viser svært tydelig har den hele seks separate tidssoner. I et forsøk på å konkurrere med digitalklokkenes totale overlegenhet hva slike soner angår, har russiske IceLink flettet inn det vi antar er det maksimale antall skiver som er mulig å få plass til på et armbåndsur uten at eieren risikerer å få ødelagt håndleddet etter tre dagers bruk.

6Timezone Watch består av en rekke forskjellige modeller, men leveres med enten stor eller liten urkasse som basis. Etter det står du fritt til å velge modeller med for eksempel reim av krokodille eller alligator (greit, du kan få en med metall også), eller modeller med veldig, veldig mye bling.

De seks skivene viser tiden i et utvalg internasjonale metropoler, inkludert New York, Moskva og London.

Snø er gøy.

Klokkene leveres også i en 6Timezone Snow-serie, der én av de seks urskivene er byttet ut med små, flytende diamanter. De lager gøyale, snøflak-aktige mønster når du beveger hånda - gøyale hvis du er fire år og fortsatt synes fargene i Teletubbies er fengslende.

Fire av skivene viser også her tiden i kjente storbyer, mens den femte viser hvor mye strøm det er igjen i batteriet.

Prisene varierer mellom 11 000 og to millioner kroner. Du kan leke gjetteleken og peke ut den dyreste og rimeligste modellen her.

Kilde: Prylfeber