Den som er med på leken ...

Den som er med på leken ...

... bør tåle å bli overkjørt av en bil.

Publisert

Fakta om verden: Hver dag er det noen som dør. Hver dag er det noen som blir født. Hver dag er det noen som får ødelagt mobilen sin fordi naboen, kona, ungen (4 1/2) eller en selv rygger over mobiltelefonen, eller bare mister den i badekaret.

Hvorfor? Fordi det bare er slik, og det kunne ha fortsatt slik i årtier hadde det ikke vært for Sonim XP1, verdens angivelig tøffeste mobil.

Liker det røfft.

Den tåler mer enn den harde huden til en stortingspolitiker som går av med pensjon, og har i tillegg til å være mobil også muligheten til å fungere som walkie-talkie under forhold der mobiltelefoni ikke er gunstig, ønskelig eller mulig.

XP1 har også en smått smart lynmeldingsfunksjon som viser hvem av en utvalgt gruppe kontakter som er tilgjengelig for å motta samtaler akkurat nå.

Ordentlig garanti.

Ellers ser dette stort sett ut som en ukomplisert og helt grei telefon - men det den tåler er alt annet enn greit. I tillegg til å være sikret mot støv, støt og plutselige fall i bakken, tåler den faktisk så mye at det er mulig å rygge bilen over den uten at den tar skade.

Sonim snakker ikke bare i store ord, de sender også med en ubetinget treårsgaranti for å vise at de har ryggrad. De gir deg også en rekke valgmuligheter hva fargen angår, men de gir deg ikke en sjanse når det kommer til utseendet.

Har du tenkt å sjekke damer eller menn med denne er nok selv de mest grenseløst pinlige sjekkereplikkene å foretrekke.

De to videoene under viser mobilen i bruk under helt normale forhold. Helt normale.

Mer mobilstoff her!

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer