Den perfekte mobil for deg med svin på skogen

Har du mange hemmeligheter vil du elske CryptoPhone.

Selv om CryptoPhone G10i aldri vil vinne noen skjønnhetskonkurranse, klarer den likevel kunststykket å være det ultimate verktøyet for en svært så ulik kundegruppe:

LES OGSÅ:

  • De kriminelle vil digge den fordi politiet ikke hører hva de sier
  • Sven O. Høiby vil elske den fordi Se&Hør ikke lenger vil kunne trykke det han sier
  • LO-pampene vil like den fordi de endelig kan si sin mening om Valla
  • Kristin Halvorsen vil også digge den, fordi hun endelig kan fortelle vennene sine hva hun faktisk mener om å sitte i regjering med Jens.

  • Mest av alt er det imidlertid travle, og ekstremt viktige, forretningsfolk som vil se nytten av denne mobilen. Her kan de nemlig trygt lekke innsideinformasjon, skryte av sine siste erobringer i hotelbaren, og ikke minst inngå lukrative kontrakter i det skjulte.

Krypterer.

Du skjønner sikkert hvor vi vil hen. CryptoPhone er nemlig en HTC-mobil som krypterer samtalene dine, slik at ingen skal kunne klare å avlytte samtalene dine uten at de har en tilsvarende mobil, eller det nødvendige dekodingsprogrammet.

I tillegg til å gi deg de tryggeste mobilsamtalene på markedet akkurat nå (de variable engangskodene som må til er blant annet på opp til 256 tegn), har CryptoPhone også andre funksjoner. Den kan blant annet oppgraderes til å virke som satelittelefon, leveres i et støtsikkert (militær type) etui, og har også vanlige funksjoner som kamera på 1,3 mega piklser, MP3-spiller, hodetelefoner og billader.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Perfekt for deg som tror du er viktig, statsoverhoder, kjeltringer, og andre paranoide med andre ord.

Cash is king.

Moroa er selvsagt ikke gratis. I utlandet lopper herligheten deg for nesten 2.100 dollar, noe som antagelig er litt i overkant om 99% av samtalene dine starter med setningen hva skjerà?.

Prisen er likevel peanøtter når alternativet er å bli tatt med buksene nede, eller å gå glipp av den største forretningsavtalen noensinne. Vi overlater til deg selv å finne ut av hva som er verst.

Trykk her for å se de siste Mobil-testene!

Du finner mer om teknologien i denne PDF-filen.
Kilde: I4UNews