De 10 rareste vekkerklokkene

De flyr, gir deg støt, legger egg og eier generelt ikke skam i livet.

Flyvende vekkerklokke.

LES OGSÅ:

Dette er vekkerklokka for deg som har selvinnsikt nok til å vite at du ikke kommer til å stå opp før noen a) heller ei bøtte iskaldt vann over hodet ditt eller b) drar deg ut av senga med makt. Her blir du nemlig vekket med brask og bram. Når klokka ringer vil den ta av fra nattbordet og begynne å flakse rundt i rommet mens den skriker og uler.

Den eneste måten å få den til å tie stille på er å fange den og putte den tilbake der den hører hjemme.

Se store bilder av vekkerklokkene til venstre!

Koster 20 pund her

Vekkerklokke med vibrator.

Overskriften snakker for seg selv. Sonic Boom Love kommer med en ekstern dings som du putter under madrassen din. Når alarmen går av vil den begynne å vibrere og tute i opp til 113 desibel. Hvis du ikke våkner av dette bør du ta deg en tur til legen sporenstreks.

Koster 40 dollar hos Thinkgeek

Nostalgisk vekkerklokke.

Savner du 70-tallet? Denne vekkerklokka ser ut som en gammeldags TV. Når alarmen går vil et pausebilde dukke opp på skjermen, og musikk fra gamle TV-show vil dure og gå i bakgrunnen. Faren er jo at dette er en så hyggelig måte å våkne opp på at du bestemmer deg for å bli i senga og glane på pausebildet hele dagen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Koster 25 dollar her.

Crazy blender alarm.

Denne vekkerklokka er bokstavelig talt crazy. Når alarmen går vil blenderen skru seg på og slenge de innvendige isoporkulene rundt og rundt. Samtidig vil den skrike ut irriterende melodier. Nettsiden som selger blenderklokka lover at morgenene dine aldri vil bli de samme igjen.

Koster 41 dollar hos bimbambanana

De 10 rareste vekkerklokkene

Vekkerklokka som legger egg.

Kuku Alarm Clock er egentlig litt forvirret hvorvidt den er en hane eller en høne. Den er nemlig i stand til å både legge egg og gale samtidig. For å få den til å slutte må du legge alle eggene tilbake på plass. Dette er enda en vekkerklokke som er så søt at du står i fare for å stirre på den i timevis i stedet for å skru den av. Hvis du er en skikkelig syvsover trenger du sannsynligvis hardere skyts.

Men hvis ordene verpende vekkerklokke klinger bra i øret ditt, er det bare å bla opp 30 dollar.

Vekkerklokke med puslespill.

Her er vekkerklokka som gir deg litt å gruble på i morgentimene. Når alarmen går vil fire puslespillbiter bli kastet opp i luften, og det blir din oppgave å finne dem igjen og putte dem tilbake på sine respektive plasser. Hvis en av bitene mangler er du i trøbbel.

Koster 60 dollar her.

Se store bilder av vekkerklokkene til venstre!

De 10 rareste vekkerklokkene

Clocky ruller rundt.

Clocky er en av våre favoritter og skal vi tro alle epostene vi har fått med "hvor kjøper jeg denne", så er sjansen stor for at du liker den du også.

For å vekke deg vil Clocky hoppe ned fra nattbordet og rulle rundt i rommet mens den piper hjerteskjærende. Her blir du med andre ord tvunget opp av senga for å skru av ulydene, og du får litt morgengymnastikk med på kjøpet.

Koster 50 dollar her.

Snakkende vekkerklokke.

Ventriloque er utvilsomt et flott og kunsterisk navn, men så er ikke dette en standard vekkerklokke heller. Her kan du selv bestemme hvordan du vil våkne ved å spille inn dine egne selvmotiverende beskjeder, eller du kan be sjefen skrike inn besvergelser om hva som skjer hvis du ikke møter på jobb i tide.

Designet er heller ikke å forakte. Koster 95 dollar hos illicodesign.

Vekkerklokka du kan skyte.

Her er vekkerklokka for deg med mye sinne innabords. Når alarmen går kan du effektivt kverke den ved å fyre løs med en pistol. Endelig får du tatt din hevn, og kan sove videre med et smil om munnen.

Pistolklokka er snekret sammen av en soveglad privatperson, og er dessverre ikke til salgs enda.

De 10 rareste vekkerklokkene

Shocking Alarm Clock.

Denne vekkerklokka gir deg støt når du prøver å skru den av. Forhåpentligvis vil du våkne av sjokket temmelig kjapt, med mindre du har høy smerteterskel. Hvis ingen av klokkene som er nevnt over klarer å vekke deg, er dette sannsynligvis den eneste redningen du har.

Nettstedet drikkeleker selger denne for 150 kroner.

Se store bilder av vekkerklokkene til venstre!