Dave fra Seagate tilbyr trådløs lagring

Sender data til mobiltelefonen din via blåtann eller WiFi.

Har du for lite lagringsplass på mobiltelefonen din? I så fall har Seagate produktet for deg. For noen uker siden lanserte selskapet en harddisk med kapasitet på 10 og 20 GB, som kommuniserer trådløst med mobilen din via blåtann eller WiFi.

LES OGSÅ:

Trådløs streaming.

Harddisken går under navnet Dave (Digital Audio Video Experience). Dave kan sende data til mobiltelefonen innenfor en avstand på opp til 9.1 meter. Løsningen gir deg tilgang til store mengder video og musikk som du ellers ikke ville hatt plass til.

Du får tilgang til innholdet på harddisken via et Java-program som du må installere på mobiltelefonen før bruk. Dette programmet skal være kompatibelt med de fleste telefoner.

Liten og lett.

Dave er på størrelse med et litt overvektig kredittkort og glir dermed lett ned i bukselomma eller veska. De korrekte dimensjonene er oppgitt til 61 x 89 x 12 millimeter og vekten er 70 gram.

Batteritiden ligger på rundt ti timer med kontinuerlig data-streaming. Dave skal være i stand til å tåle noen fall i bakken uten å miste bevisstheten.

Du kan forvente å finne den mobile harddisken i butikkhyllene i løpet av året. Prisen ligger på 200 dollar for 10 GB.

Kilde: