Chilled Air Docking Station puster

Chilled Air Docking Station puster

Kjøler ned maskinen din.

Publisert

Det kan fort bli relativt hett å sitte med den bærbare datamaskinen på fanget over lengre perioder. Embraco har i samarbeid med Intel presentert en splitter ny laptop-kjøler som blåser kald luft for å hindre overoppheting.

Enheten bruker det som skal være verdens minste kompressor til å redusere temperaturen på den utgående luften med hele 40 prosent. Dette er den samme teknologien som du finner i kjøleskapet ditt. Ved en test kom det frem at mens temperaturen i luften holdt 23.1 grader, var temperaturen som kom ut av kjøleren nede i 13.6 grader.

Kompressoren sender den avkjølte luften inn i bunnen av laptopen din, slik at den finner veien til de forskjellige komponentene.

For laptoper som er overklokket og struper prosessorhastigheter basert på temperaturen, lover kjøleren fra Embraco å hjelpe den med å gå raskere.

External Chilled Air Docking Station, som den så fint heter, vil koste rundt 850 kroner når den slippes på markedet mot slutten av året.

Kilde: ohgizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer