Proffer med Canon-utstyr må vente på RAW-støtte i Vista. Foto: Foto: Canon
Proffer med Canon-utstyr må vente på RAW-støtte i Vista. Foto: Foto: CanonVis mer

Canon EOS-1D Mark III er stor

Det gjelder å gjøre ting raskt.

Alle som har sett et barn leke på stuegulvet vet at et millisekund kan være forskjellen på melk i munnen og melk over hele bestemors hode. Alle som har sett en kjendis løpe ut bakdøren på en restaurant vet at det samme millisekundet kan være forskjellen på koselig middag med Brad og spydde som en gris etter sushi.

LES OGSÅ:

Ekstremt hurtig.

Canons nye monster-speilrefleks skal være noe av det aller ypperste som er laget, og vil garantert fange opp både barn og kjendiser (som ofte går ut på det samme).

EOS-1D Mark III er et digitalt proff-kamera med 10.1 megapiksler, og evnen til å skyte hele ti bilder per sekund ved hjelp av bildebehandlingsbiten kalt Dual Digic III. Fint navn.

Kameraet er naturligvis svært lysfølsomt, med ISO-verdier fra så lite som 10 helt opp til 3200.

Søker på LCD.

Er det én ting mange amatører savner når de går fra et vanlig kompaktkamera til speilrefleks, så er det muligheten for å se bildet på LCD-skjermen mens det komponeres. Med Canons live view er dette endelig mulig, slik at du kan se både golfkølla rase mot deg og de svære neseborene til Craig Bellamy i samme øyeblikk som du trykker på utløserknappen.

LCD-skjermen er på hele tre tommer, og bør gi bra nok oversikt selv for nærsynte.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rens.

Som forventet har EOS-1D Mark III også Canons integrerte støvrensesystem. Et trykk gir 3.5 sekunder med vibrasjoner, noe som gjør underverker for støv i systemet.

Prisen er fortsatt ukjent, men tatt i betraktning at den forrige modellen i serien, Mark II, koster rundt 30 000 kroner, så vet vi at dette Mark III vil gjøre et dypt innhugg i feriebudsjettet når det slippes en gang i vår.

Kilde: Gizmodo