Brian The Brain er en smarting

Brian The Brain er en smarting

Intelligent robot.

Publisert

Brian the Brain er en liten hjerne i en glassboble som mer enn gjerne vil holde deg med selskap når du sitter mutters alene foran datamaskinen på sene høstkvelder.

Lever sitt eget liv.

Brian blinker med øynene, skifter farge på skallet sitt og beveger munnen. Han vil trofast sitte på skrivebordet og slå av en prat i ny og ne.

Roboten er utstyrt med stemmegjenkjenning, og er derfor i stand til å svare på spørsmål du stiller han. I tillegg snakker Brian til deg uoppfordret for å finne ut hva du liker og ikke liker. Denne informasjonen lagrer han til minnet, for senere å kunne starte en samtale, eller fortelle en festlig vits.

Du kan også lære ett og annet av Brian siden han kommer programmert med engelsk ordbok og elementær historiekunnskap.

I tillegg har roboten en rekke ekstrafunksjoner som kalender, klokke, og integrerte høyttalere. Du kan også koble til musikkspilleren din eller bruke han som telefon.

Brian, din potensielt nye bestevenn, koster ganske nøyaktig 700 kroner (med dagens kurs) eksklusiv skatter og avgifter. I tillegg trenger du tre AAA-batterier for å holde ham i gang.

Kilde: hammacher

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer