BlackBerry Curve skal forføre deg

Biter du på?

Når et en mobilprodusent som tradisjonelt sett har henvendt seg til menn og kvinner i stramt dress- og kjoletøy kaller sin siste mobiltelefon for Curve, er det verdt å stoppe opp et lite øyeblikk.

LES OGSÅ:

Det vil si, RIM har allerede BlackBerry Pearl i katalogen sin, så helt ukjent med sine feminine sider er de ikke.

Lek med tall.

Curve har også fått den numeriske betegnelsen 8300, slik at forretningsmenn som rødmer lett også kan få seg til å bestille et eksemplar.

Mobiltelefonen har naturligvis fullt QWERTY-tastatur, men i motsetning til for eksempel 8700g, som den likner meste på, har den også fått et 2-megapiksel-kamera med blitz, og en multimediavennlig innstilling som gjør at den takler lyd- og bildeformatene WMA, WMV og H263.

Det er ikke veldig imponerende, men det er en begynnelse.

Musikkvennlig.

RIM har også presset inn stereo blåtann-funksjonalitet i den 15.5 millimeter tynne slik at du kan bruke trådløse hodetelefoner, og de har dessuten satt av plass til en, tam-dara-ta!, 3.5-millimeter hodetelefonplugg slik at du kan bruke paret du allerede har koblet til mp3-spilleren.

Med et internminne på usle 64MB trenger du mer lagringsplass, og det får du i form av en microSD-minnekortport. RIM har beholdt den smarte tommelfingernavigatøren som de først lansert med Pearl.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og eventuell norsk tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

Kilde: Engadget