Bitteliten mobiltelefon!

Men hvor i all verden er nummertastaturet?

På internett er Xun Chi 138 kjent for å være mobilen som er perfekt å gjemme et vist sted. Hvis du på død og liv må smugle med deg en telefon inn i fengsel vil den definitivt være mer behagelig å frakte med seg enn for eksempel Nokia E61.

LES OGSÅ:

Men for vår egen mentale helses skyld lar vi det ligge der.

Liten og nusselig.

Det som kanskje er verdens minste mobiltelefon er knappe 7 centimeter lang og veier kun 55 gram. Faktisk er den ikke stort større enn et vanlig AA-batteri. Ganske grei å bære rundt på med andre ord.

Til å være så liten er telefonen overraskende godt utstyrt. Skjermen er av typen LCD og kan vise 260.000 farger. Du kan knipse bilder med det integrerte kameraet på 1.3 megapiksler og surfe på internett ved hjelp av GRPS.

Minibilen er også utstyrt med USB slik at du kan overføre filer til og fra telefonen. I tillegg fungerer den fint som underholdning på bussen siden den er i stand til å spille musikkfiler.

Støtte for blåtann eller minnekort kan du bare glemme, men rarest er det kanskje at mobilen ikke har nummertastatur. Her får du i stedet håndskriftsgjenkjenning via den trykkfølsomme skjermen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Problemet for oss nordboere er nok at den kun forstår japanske tegn - noe som bør gjøre det til en liten utfordring å skrive SMS...

Kilde: OhGizmo