Betty gjør deg synlig når du sykler

Ekstremt synlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke greit å være syklist på landeveien i disse dager, spesielt nå som mørket kommer tidligere og tidligere om kveldene.

LES OGSÅ:

Da er kanskje denne sykkellykta fra det tyske selskapet Lupine Lighting Systems noe for deg. Den hevdes å være den dyreste og mest lyssterke i verden.

7 LED-lys på til sammen 1400 lumen skal kunne sammenlignes med frontlysene på en bil, og dermed får du kanskje endelig den respekten du fortjener når du er ute og sykler blant surmagede bilister og hissige trailersjåfører.

Hot, hot, hot!

Lykta generer så mye varme at hvis du ikke sykler raskt nok til at den kjøles ned av vinden, vil den automatisk dempe seg selv for å unngå overoppheting.

Her er det med andre ord bare å trå i vei alt du makter for å lyse opp mest mulig av veien foran deg.

Den kraftige sykkellykta koster 1185 dollar, eller rettere sagt 6400 kroner. Husk å legge av penger til eventuelle skatter og avgifter i tillegg. Ryktene skal ha det til at det er to ukers venteliste, så den er tydeligvis veldig populær.

En herremann ved navn Lloyd Chambers som for kort tid siden investerte i en Betty, som lykta kalles, har fortalt at han får rare tilbakemeldinger fra fotgjengerne.

En gang han var på vei hjem hørte han to tenåringer som sa "Hva er det? En bil som kjører sidelengs?"

Her har du altså muligheten til å skape avisoverskrifter.

Kilde: gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!