Bærbar underholdning

IFA 2006: Bærbar mediaspiller med slankt design og tusenvis av muligheter.

Ordet Commodore vekker nok nostalgiske barndomsminner hos mange. Men selskapet som gjorde en hel generasjon hekta på dataspill har ikke gått under jorda. I anledning IFA-messen har de lansert en bærbar mediespiller, med et litt mer moderne utseende enn du kanskje husker fra Commodore-maskinene.

LES OGSÅ:

Det splitter nye vindunderet har fått navnet Gravel In Pocket (grus i lomma?), og er utstyrt med en lekker TFT-skjerm på 2.8-tommer. Designet ser minimalistisk og pent ut, mye fordi ingen kontrollknapper har fått plass på selve overflaten.

Den bærbare mediespilleren er utstyrt med WIFI-muligheter, slik at du kan koble deg opp mot trådløse internettsoner der hvor det er tilgjengelig. Formatene som støttes er blant annet MPEG, DivX, Xvid, WMV, MP3, JPEG - ja, kort sagt det meste!

Det innebygde flash-minnet kommer i størrelser på 1 eller 2 GB, men heldigvis er det mulig å utvide dette med et SD-minnekort.

Du kan bruke spilleren til å koble deg opp mot en nettside, hvor du kan laste ned musikk, tv-programmer, videoer og mye mer.

Gravel In Pocket vil være tilgjengelig i løpet av november, men om den blir å finne i norske butikker er høyst usikkert. Pris er foreløpig ikke kjent. Vi er veldig nysgjerrige på batteritiden, men det finnes det dessverre ikke noe informasjon om enda.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: BusinessWire