Bærbar luksus

DVD-spilleren for deg som vil ha noe latterlig dyrt som ingen andre har.

Det er ikke mange år siden bærbare DVD-spillere var like eksklusive som turer til det ytre rom, men i dag er det så billige at de omtrent blir kastet etter deg. Men denne spilleren fra Amadana nekter å godta at den ikke lengre er pop, og satser knallhardt på design for å tiltrekke seg potensielle kjøpere.

LES OGSÅ:

Lekker og smekker.

Oversiden av DVD-spilleren er dekket med laminert bambus, mens innsiden er utstyrt med trykkfølsomme knapper og en gigantisk skjerm på 10-tommer.

Spilleren er med andre ord på størrelse med en liten laptop. Med tanke på at prisen ligger på nesten 8000 kroner for et eksemplar er det kanskje like greit å kjøpe en bærbar datamaskin? Men da får du jo ikke med bambusen...

Skjermen har en oppløsning på 800 x 400 piksler, og du kan se på filmer med full Dolby Digital Sound. Siden spilleren har to utganger for hodetelefoner kan du se på film med en person til.

Støtte for minnekort.

Dersom du synes det er slitsomt å dra rundt på DVD-plater, kan du laste filmer, serier og musikk over på et minnekort av typen SD. Du kan også bruke Amadana-spilleren som bildefremviser, og kjede venner og kjente med bilder fra den siste ferieturen.

Spilleren er også utstyrt med s-video slik at du for eksempel kan koble til det digitale videokameraet ditt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: amadana