Avansert sporhund

Find It All finner igjen alle dingsene dine, og vel så det.

Helt siden den dagen menneskeheten begynte å samle på små dingser (lenge før Dingz), har de også strevd med å ta vare på dem.

LES OGSÅ:

Nøkkelen er ikke der når du skal låse, mobilen er ikke der når du skal ta en viktig telefon, og MP3-spilleren er på magisk vis forsvunnet fra skuffen når du skal ut på tur.

Den lille enheten Find It All er i så måte den siste brikken i puslespillet til dingsegenerasjonen. Den sørger for at vi finner dem igjen.

32 enheter.

Enheten skal festes til de dingsene du mister oftest, og i motsetning til En slags sporhund, så kan denne fungere med opptil 32 dingser.

Detektoren fungerer ved hjelp av et toveis signalsystem, der du ved hjelp av en fjernkontroll kan programmere inn alle dingsene og spore dem opp igjen.

Befinner dingsen seg innenfor en radius på 10 meter, vil et lys på fjernkontrollen begynne å blinke kraftigere og kraftigere etter hvert som du nærmer deg tingen du leter etter.

Er den lengre unna, vil en kraftig pipelyd kunne lede deg i riktig retning.

Den avanserte sporhunden kommer med to nøkkelringer, men støtter opptil 32 nøkkelringer, og koster ca kr 300 fra denne nettbutikken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: redferret.net